0
Du er her: Forside > Alle mærker > YAMAZAKI

YAMAZAKI

Yamazaki er et anerkendt Japansk firma, der i over 100 år har bragt inspirerende ideer til det almindelige boliginteriør. Med fokus på organisering, opbevaring og pladsbesparelse er alle Yamazakis produkter designet til at være så smarte og enkle som muligt.
Yamazaki har et bredt sortiment der strækker sig fra nøgleholdere, smykkeskrin, skoreoler, toiletpapirholdere, opbevaringskasser og meget mere. I dag anvender Yamazaki stadig den samme følelse af formål og forpligtelse til kvalitet på tværs af hundreder af produkter - alle designet til at gøre livet derhjemme enklere, mere ryddeligt og bedre.

Om Yamazaki

Yamazaki skaber brugsting med fokus på små rum. De tror på, at selv de mindste ændringer i hjemmet kan hjælpe folk med at stresse mindre og leve mere glædeligt. Med hovedsæde i Japan er Yamazaki universelt anerkendt for at bringe intelligent og unikt overvejet design til deres mange produkter.

Yamazakis filosofi
Produkter til hjemmet udvikler sig konstant, men har alligevel været det samme i generationer. Brugsting kan virke forudsigelige og uinspirerede, men de behøver ikke være det. Fra opvaskestativer til brødkasser og affaldsspande mener Yamazaki, at de kan (og bør) laves bedre. Med passion og formål tror Yamazaki på, at de kan hæve standarden for produktudvikling i branchen.

Hvis hjemmet er det, man gør det til, så opfordrer Yamazaki til at gøre det ryddeligt og smukt med deres produkter.

Yamazaki gennem tiden
Yamazaki er en kendt brand i Japan og startede for over et århundrede siden som en lille, familiedrevet producent af strygebrætter. I takt med at kundernes behov udviklede sig, gjorde Yamazaki også. I dag sælger de tusindvis af produkter, der spænder fra elegante stiger til dejlige opvaskestativer. Hvert år introducerer Yamazakis interne team hundredvis af innovative og gennemtænkte design til hjem verden over.