0
Du er her: Forside > Alle mærker > Hübsch

Hübsch

Hübsch er en danskejet virksomhed der med deres store passion for godt design og deres unikke produkter er blevet en af de største danske bolig brands gennem tiden. Hübsch har fokus på det gode design og den høje kvalitet. Deres produkter er skandinavisk inspireret og passer perfekt ind i det moderne danske hjem. Vi er hos Fenomen stolte af at kunne tilbyde jeres deres produkter: tag endelig et kig.

Med en drøm om at skabe noget unikt og med en passion for godt design, blev Hübsch grundlagt 2010. Hübsch blev grundlagt af Flemming Hussak, Jannie Krüger og Daniel Henriksen. De tre deler en stærk passion for godt design, hvilket også tydeligt skinner igennem deres kollektioner. Hübsch har et klart mål om at skabe et unikt design og det har skabt et solidt fodfæste inden for Skandinavisk interiør, hvor de i dag anses for at være blandt de største danske bolig brands.

Hübsch tilbyder et bredt sortiment med bl.a. vaser, knager, spejle, smarte opbevaringsløsninger og meget meget mere. Fælles for produkterne er den høje kvalitet og det klassiske skandinaviske design der går igen i alle deres kollektioner. Deres kreative team har altid fingeren på pulsen hvad angår boligindretning, og derfor kan du som kunde altid være sikker på, at du er med på de nyeste trends med produkter fra Hübsch. Hübsch giver den moderne dansker muligheden for skabe et unik og trendy hjem. Alle produkterne følger den røde tråd hvilket betyder at man let kan skabe et univers derhjemme ved selv at sammensætte Hübschs produkter i den kombination der passer bedst til en selv.

Vi er hos Fenomen stolte af, at være leveringsdygtige af de smukke og stilrene produkter fra Hübsch. Bliv inspreret her hos Fenomen.dk og fuldend din boligindretning eller find den perfekt gave til en du holder af.