0
Du er her: Forside > Alle mærker > LIND DNA

LIND DNA

Lind DNA er en dansk familieejet virksomhed der blev grundlagt i 2013 med målet om, at designe og skabe produkter med bæredygtige elementer. Lind DNA arbejder med bæredygtighed på flere plan, produkterne har med deres klassiske design en stor brugbarhed og levetid. Produkterne er produceret i Danmark af Oeko-Tex recycled læder der er fremstillet af overskydende læder fra mode- og møbelindustrien. Alle Lind DNA’s produkter følger den røde tråd, og er klassiske og tidsløse. Hvis du har lyst til at tage bæredygtige valg hvad angår boligindretning er Lind DNA et perfekt match til netop dig. Produkterne er stilrene og klassiske, og passer perfekt til det moderne hjem.

Lind DNA er et dansk familieejet designfirma der tog deres afsæt i 2013. Grundtanken bag Lind DNA var et ønske om at kunne designe produkter med bæredygtige elementer til de danske hjem. Lind DNA arbejder med bæredygtighed på flere plan, de skaber produkter med flere forskellige funktioner, der passer ind i de fleste indretninger. Dette giver Lind DNA’s produkter en stor brugbarhed og en lang levetid, uanset om det er tiltænkt boligen, kontoret, hotellet eller noget helt fjerde.

Lind DNA’s mission har altid været, at ‘løfte bæredygtigt dansk design’ og store fokus på bæredygtighed skinner også igennem i deres produktion. De producerer selv, og det hele foregår lokalt i Danmark. Lind DNA’s produkter er produceret i det lækreste Oeko-Tex recycled læder, og netop dette materiale er en gennemgående tråd i en stor del af deres designs. Materialet er fremstillet af overskydende vegetabilsk garvet kernelæder fra både mode- og møbelindustrien. Læderet findes i et væld af forskellige farver, former og strukturer.

Lind DNA har en et bredt sortiment af forskellige produkter. Alle deres produkter følger dog den røde tråd og det betyder, at du som kunde har muligheden for at vælge sine favorit produkter ud, og så passer produkterne sammen. I deres sortiment indgår der både dækkeservietter, musemåtter, skrivebordsunderlag, smarte opbevaringsløsninger, knager og meget meget mere.

Hvis du har lyst til at tage bæredygtige valg hvad angår boligindretning er Lind DNA et perfekt match til netop dig. Produkterne er stilrene og klassiske, og passer perfekt til det moderne hjem.