0
Du er her: Forside > Alle mærker > Tica Copenhagen

Tica Copenhagen

Tica Copenhagen er en virksomhed med en mission om, at udvikle og designe smarte og funktionelle produkter til danskerne. Tica Copenhagen har mange smarte praktiske produkter til entreen. Heriblandt er der både dørmåtter og smarte skobakker, og fælles for alle Tica Copenhagens produkter, er at du kan undgå rod, snavs og kaos i garderoben. Du kan finde et udvalg af Tica Copenhagens produkter er på siden - god fornøjelse!

Tica Copenhagen er en dansk virksomhed grundlagt i 2008 af Tina Bremholm. Drivkraften var og er stadig at udvikle og designe produkter som løser udfordringer, som ingen har løst før. Målet er at alle produkter skal være smarte og funktionelle og skabe værdi for alle der bruger dem med henblik på, at produkterne skal gøre en synlig forskel i hverdagen.

Tica Copenhagen producerer og designer selv de lækre dørmåtte og skobakker til danskerne. Deres produkter er af en høj kvalitet og i stilrene design så de passer ind i de fleste hjem. Den høje kvalitet giver produkterne en lang levetid. Udover de populære dørmåtter sælger Tica Copenhagen også praktiske skobakker så der let kan skabes orden i din gang eller entre, og de er samtidig praktiske at rengøre, da de både tåler støvsugning eller en våd klud og almindelig gulvvask.

Med alle produkterne fra Tica Copenhagen kan du undgå rod, snavs og kaos i garderoben. Du kan finde et udvalg af Tica Copenhagens produkter er på siden - god fornøjelse!