0
Du er her: Forside > Alle mærker > TFA

TFA

TFA er et tysk firma, der i mere end 50 år har produceret lækre kvalitets ure. TFA er vejrspecialister i branchen, og arbejder konstant på at design, producerer og skabe unikke produkter til deres mange kunder rundt i verden. Store dele af TFAs fokus drejer sig om at udvikle de nye tekniske innovationer og TFAs egne designs. Urene passer perfekt til kunden der sætter pris på god kvalitet og lækkert design. Vi har her på Fenomen fundet et solidt udpluk af en masse lækre forskellige ure, tag endelig et kig, om det er til dig selv eller en du holder af.

TFA er et tysk firma der i mere end 50 år har produceret lækre kvalitets ure til de stilbevidste kunder. TFA som er vejrspecialister i branchen arbejder konstant på at design, producere og skabe nye unikke produkter til deres mange kunder rundt om i verden. Store dele af TFAs fokus drejer sig om at udvikle de nye tekniske innovationer og TFAs egne designs. Deres egen produktion er kernen i firmaet, og TFA kan kombinere det traditionelle håndværk med de mest moderne produktionsteknikker og dermed få skabt avancerede produkter.

TFA har et bredt sortiment indenfor ure. Deres sortiment byder både på de helt klassiske analog ure og avancerede digitale vejrstationer til den nysgerrige kunde. Fælles for alle TFA produkterne er, at de er af en høj kvalitet og passer ind i det moderne hjem. Urene passer perfekt til kunden der sætter pris på god kvalitet og lækkert design. Vi har her på Fenomen fundet et solidt udpluk af en masse lækre forskellige ure, tag endelig et kig, om det er til dig selv eller en du holder af.