0
Du er her: Forside > Alle mærker > Karlsson

Karlsson

Karlsson er et verdenskendt Hollandsk designbrand indenfor ure. Karlsson har siden 1980 formået at få deres stilrene og klassiske ure ud i mange hjem i hele verden. I dag er Karlsson et af de førende mærker inden for kvalitetsfulde ure. Deres designere har med en moderne elegance formået at skabe nogle ure der passer ind i de fleste moderne hjem. Vi forsøger at finde stilfulde, fantastiske, enkle og lækre ure, så du har en masse ure at vælge mellem når du mangler et nyt. Du er mere end velkommen til at kigge dig rundt i vores brede udvalg af Karlsson ure. God fornøjelse!

Karlsson er førende indenfor design og produktion af ure. Det gælder både vægure, bordure og vækkeure. Karlsson har siden 1980 produceret vægure og ure , hvor kendetegnet er høj kvalitet i kombination med gode priser, så alle kan være med. Designet er i højsæde ved Karlsson - alle Karlsson urenes design er i moderne stil med trendy look - eller i klassisk og stilren design, som holder mange år.
Karlsson vægurene er designet i samarbejde med det interne kreative team og internationale designere, som giver urene det unikke touch og stil.