0
Du er her: Forside > Alle mærker > House Doctor

House Doctor

House Doctor er en designsucces med hovedsæde i Ikast. House Doctor er kendt for deres kombination af den klassiske skandinaviske stil og den hyggelige bohemian atmosfære. Dette betyder at deres sortiment er bredt og har mange forskellige produkter til bl.a. stuen, haven og sommerhuset. Deres mission har altid været, at skabe moden og rykke grænser. Dette formår det at gøre, ved at mixe den danske æstetiske tradition med inspiration fra forskellige kulturer rundt omkring i verden. Vi har samlet en masse produkter der kan give sanseindtryk og stemninger til lige præcis dit hjem! Tag endelig et kig.

House Doctor blev grundlagt i 2001 og er i dag men hurtigt voksende designsucces med hovedsæde i Ikast. Virksomheden er drevet af tre danske søskende der har den kreative tankegang tilfælles. House Doctor er kendt for at kombinere den klassiske skandinaviske design stil og den hyggelige bohemian atmosfære, hvilket resultere i både de stilrene, klassiske produkter og de specielle, rå produkter der passer til de forskellige danske hjem. Det brede sortiment betyder, at du både kan finde puder, potter, vaser, lanterne, nips og meget meget mere i House Doctors univers indenfor boligindretning.

House Doctors mission har altid været, at skabe moden og rykke folks grænser hvad angår boligindretning. Dette formår House Doctor at gøre igennem 2 hovedkollektioner og 2 mini kollektioner årligt. Trods den stigende popularitet og vækst formår House Doctor alligevel at bibeholde den høje kvalitet på deres produkter.

Med House Doctors indsigt, erfaring og deres mange kollektioner bag sig, har de en enestående evne til at skabe produkter der bidrager til den moderne boligindretning i ethvert hjem. House Doctor sætter en dyd i at bevare den danske æstetiske tradition. Dog har House Doctor formået at blive inspireret at forskellige kulturer som de bringer med ind i deres produktion af fremtidige kollektioner. Dette giver produkterne karaktere og en et unik image og du er derfor sikret, at være med på de nyeste trends indenfor indretning med House Doctors produkter. Vi har samlet en masse produkter der kan give sanseindtryk og stemninger til lige præcis dit hjem! Tag endelig et kig.