0
Du er her: Forside > Alle mærker > Bloomingville

Bloomingville

Bloomingville er et anerkendt dansk brand, der er drevet af en fascination for det nordiske design og indretningen til det moderne hjem. Trods stor vækst har Bloomingville altid haft én klar mission: at skabe positiv forandring for hverdagsdesignerne. Dette gør de via et bredt sortiment af forskellige klassiske og mere specielle produkter til det moderne danske hjem. Med Bloomingville produkter er man altid med, på den nyeste trend hvad angår boligindretning. Tag bare et kig på de produkter fra Bloomingville, vi har samlet til dig som kunde her på Fenomen.dk!

Drevet af en fascination for nordisk design og indretning etablerede danske Betina Stampe i 2000 Bloomingville, og siden hen er Bloomingville blevet et anerkendt nationalt og internationalt brand.

I årenes løb er Bloomingville blevet et af Danmarks stærkeste brands indenfor boliginteriør, indretning og design. Brandet har altid haft et endeligt mål for øje: at skabe positiv forandring for hverdagsdesignerne. Hos Bloomingville finder du alt til den stilrene bolig, uanset om det glæder stuen, køkkenet eller børneværelset, deres sortiment er bredt og tilbyder både vaser, lamper, barudstyr, nips og meget mere.

Bloomingville har dybe rødder i den danske æstetik og sætter pris på at bringe deres nordiske design ind i det moderne danske hjem. Trods Bloomingvilles store popularitet og vækst går virksomheden aldrig på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Vi har samlet et stort udvalg af forskellige produkter fra Bloomingville og du finder hos os et stort udvalg af produkter i forskellige farver, størrelser, mønstre og meget meget mere.

Med bloomingvilles produkter er du altid sikret, at være med på den nyeste trend hvad angår boligindretning og design. Tag bare et kig på de produkter fra Bloomingville vi har samlet til dig som kunde her på Fenomen.dk!