0
Du er her: Forside > Alle mærker > Tassen

Tassen

Tassen stel med skønne ansigter fra FIFTYEIGHT products startede i 2007, og består af en lang række porcelæns køkkendele som skåle, kopper, krus, tallerkner og meget mere... Generelt for Tassen produkterne er humor. Hver del kommer med en række forskellige sigende ansigtsudtryk, og øger madglæder med flere niveauer. Vælge den Tassen kop som netop afspejler dit humør i øjeblikket.
Made in Germany!

TASSEN fra FIFTYEIGHT products blev grundlagt i 2007 og fremstiller køkkenartikler som skåle, tekander, tallerkener, kopper, krus, sukkerskål, æggebægre med søde ansigter på forsiden. Det vil altid være muligt at finde en kop eller krus med det rette ansigtsudtryk til enhver stemning. Tassen fremstiller produkter, der får folk til at smile!
FIFTYEIGHT Products og Tassens porcelæns produkter er 100% fremstillet i Tyskland i overensstemmelse med miljøstandarder og fair arbejdsvilkår. Virksomhedens produktionsanlæg har opnået certificeringen for miljømæssig overholdelse i henhold til ISO 14001-standard og ISO 50001-standard for energibesparelse.