0
Du er her: Forside > Alle mærker > Smedbo

Smedbo

Smedbo er et svensk firma, der har en klar vision om at skabe flotte og funktionelle produkter til badeværelset. Firmaet har siden 1967 designet og produceret produkter til badeværelset i et stilrent design der passer ind i det moderne hjem. Produkterne er af en høj kvalitet, der giver dem en lang levetid. Vi har samlet en række lækre Smedbo produkter du kan tage et kig på, hvis du skal fuldende dit badeværelse.

I 1960’erne kom der et stigende behov for at skabe smukke badeværelser, og her kom det svensk firma Smedbo ind i billedet. Firmaet blev grundlagt i 1967 med en vision om at kunne skabe flotte og funktionelle produkter til svenskernes badeværelser.

Smedbos mission har altid været, at man skal føle sig godt tilpas på sit badeværelse, og derfor skal interiør og stil være lækkert og stilrent. Svenskerne var de første der tog Smedbos lækre badeværelsesløsninger til sig, og det har ledt til, at hele verden i dag kan forsyne sig med lækkert badeværelsestilbehør. Smedbo har et bredt sortiment som dækker sig over produkter til badeværelset, bl.a., toiletrulleholder, hylder, sæbepumper og meget mere.

Succesen skyldes et langt og omfattende udviklingsarbejde gennem mange år. Smedbo har haft for øje at sikre et højt kvalitetsniveau, som værner om det klassiske skandinaviske design, som passer ind i mange forskellige hjem. Alle Smedbos produkter er at høj kvalitet og i et tidsløst design, og derfor har Smedbos produkter en lang levetid. Vi har samlet en række lækre Smedbo produkter du kan tage et kig på hvis du skal fuldende dit badeværelse.