0
Du er her: Forside > Alle mærker > Pappelina

Pappelina

Pappelina måtter og tæpper er vævet i plastmateriale - i blød og lækker kvalitet. Bag svenske Pappelina står Lina Rickardsson som startede produktionen af Pappelina tæpper i 2000. Pappelina tæpper og måtter fremstilles i Sverige i Dalarna. De praktiske Pappelina måtter ligger godt og stabilt på gulvet og fremstilles i mange flotte mønstre og farver - og mange forskellige mål.

Pappelina er det sikre valg til holdbare tæpper i plastmateriale - tæpperne fra svenske Pappelina kan bruge udendørs og inde i boligen. De er vandafvisende og tørrer hurtigt. Pappelina tæpperne er produceret bæredygtigt, alt foregår i Sverige lige fra materialet, designet, vævningen, logistikken og distributionen. Pappelina tæpperne produceres lokalt i Leksand - Dalarna, i certificeret phthalate- og giftfrit PVC-materiale, og fuldt godkendt af REACH®. Det PVC som anvendes er godkendt til og anvendt i fødevareindustrien og legetøjsproduktionen både inden for EU og USA.

Tæpperne fra Pappelina er nemme at rengøre, de kan vaskes i hånden eller i vaskemaskine ved koldt vand, 30°C eller blot skylles med vand eller rengøres med en fugtig klud. PVC-materialet er fuldstændig farveægte og vil ikke falme under vask eller rengøring.

En anden rigtig god ting ved plast tæpperne er, at de ikke samler støv og de er dermed meget allergi venlige. Et hygiejnisk tæppe, der ikke holder på støv, hvilket gør det ideelt for personer med allergier og astma.

Alt i alt er Pappelina tæpperne meget anvendelige alle steder i boligen som udendørs på terrassen eller altanen. De kommer i mange størrelser og farver - der er et tæppe for enhver smag!