0
Du er her: Forside > Alle mærker > Mojoo

Mojoo


Toilettaske til den moderne dame
Gennemsigtige og transparente tasker har længe præget modebilledet. Er du med på de nyeste trends? En gennemsigtig toilettaske er ikke kun et moderne valg. Det er også praktisk, at du hurtigt og nemt kan finde de ting, du har brug for. Det gennemsigtige materiale sørger for, at du kan se alt fra serum til shampoo allerede før, du lyner rejsetasken op.

Er du modig? Til de damer, der drømmer om et råt look, er en toilettaske i læder et lækkert alternativ til de klassiske modeller. Det edgy materiale får en smuk patina med tiden, og den slidstærke kvalitet garanterer lang holdbarhed.

Til den sporty kvinde
Er du en sporty kvinde, der har brug for få, men lækre produkter? En dametoilettaske kan naturligvis sagtens være sporty og omfavne din aktive livsstil. Sværger du til et særligt brand? De store sportsmærker har udviklet smarte tasker, som passer perfekt til dig, der dyrker meget motion, når du er ude at rejse.
Praktisk ophæng i toilettasken
Har du brug for fleksibilitet, og vil du hurtigt finde de ting, du har brug for? Du stiller sikkert store krav til din kommende dametoilettaske – og med god grund. Mange kvinder kræver plads i tasken, som stadig skal være nem at strukturere, så toiletsagerne ikke roder rundt.

Derfor foretrækker mange en toilettaske med ophæng. Den praktiske funktion fungerer som en hylde, der let giver dig indblik i, hvor i tasken dine produkter er. Det optimerer det eftertragtede overblik, der ofte efterspørges på farten, og du får med det samme følelsen af at være hjemme.

Find en matchende make up-pung
En makeup- eller kosmetikpung er en smart tilføjelse til dametoilettasken. Skal du hurtigt shines op, inden du skal ud? Du ved, at alle dine makeup-produkter er samlet i den lille toilettaske. På den måde slipper du for at tømme den store rejsetaske, når du skal finde den mascara, der har forputtet sig mellem natcreme og mist.

Du kan naturligvis både vælge en makeup-pung, som matcher din dametoilettaske, ligesom du også kan tage et personligt valg med en model, der ikke ligner din nuværende. Det er oplagt, hvis du gerne vil kende forskel på, hvilken taske du bruger til de forskellige formål.

Smarte lommer holder styr på produkterne
Uanset om du pakker tasken til en længere rejse eller blot skal overnatte ude en enkelt gang, er det en fordel for dig at adskille dine produkter. Vil du undgå, at bodylotion lækker på din highlighter?

Det er frustrerende at åbne toilettasken efter en lang rejse for så at opdage, hvordan indholdet af flaskerne er løbet ud. Heldigvis kan du nemt undgå udfordringen.

Kender du de smarte designs med lommer? De små og store rum er oplagte, når produkterne skal placeres optimalt. Foruden at spare plads, så du kan være sikker på at få alt med, du behøver, fastgøres produkterne også. I stedet for at rutsje rundt – med fare for at gå i stykker – holdes de fast, så indholdet fra flasker og dåser ikke slipper ud i tasken.