0
Du er her: Forside > Alle mærker > Maze

Maze

Svenske MAZE fremstiller flotte knager, knagerækker og møbler i stilrent og enkelt design. Hos MAZE er der en række forskellige designere tilknyttet til at skabe de flotte knager og møbler. Knager fra MAZE er primært produceret i Sverige og fremstillet i høj kvalitet. Maze har en grundlæggende holdning om at producere og distribuere så miljøvenligt som overhovedet muligt. F.eks. anvender de aldrig flytransport til distribution af deres varer.

Svenske Maze Interior har eksisteret siden 2003, grundlagt af Kent Johansson som selv måtte designe og fremstille præcis det sengebord han manglede, og ikke fandt på markedet. Det var starten på Maze Interior hvor han også skabte Maze's DNA: smart, lokal produktion og gode materialevalg.
Siden 2003 har Maze Interior designet og fremstillet minimalistiske og funktionelle møbler og accessories til det moderne hjem. I tæt samarbejde med svenske håndværkere sker størstedelen af produktionen lokalt i Sverige, ligesom der ikke anvendes flytransport til distribution af deres varer.
Maze arbejder med den mindst mulige påvirkning på naturen - produktionskæden har fået navnet "Slow Production".
96% af produktion foregår i Småland og Västergötland, hvilket giver korte transportafstande og mulighed for øget kontrol af arbejdsvilkår. Virksomheden tilstræber at bruge genbrugsmaterialer, når det er muligt. Træ der anvendes er fra bæredygtig skovdrift og læder der er biprodukter fra kødindustrien.