0
Du er her: Forside > Alle mærker > Dbkd

Dbkd

DBKD er en svensk design virksomhed som siden 2012 har designet og fremstillet krukker, vaser og skulpturer som passer ind til den skandinaviske livsstil. DBKD's produkter er i klassisk design, som kan stå fremme år efter år - kvaliteten er høj, hvilket også højner købsglæden og gavner det bæredygtige aspekt.

DBKD er et svensk designbrand - grundlagt i 2012 - og som siden har skabt moderne klassikere med et skandinavisk touch indenfor boligtilbehør som urtepotter, vaser og skulpturer. DBKD er dedikeret til at producere designprodukter af høj kvalitet med fokus på både æstetik og funktionalitet, som afspejles i deres minimalistiske og enkle designs.
Bæredygtighed er vigtig for DBKD. Virksomheden tilstræber at bruge genbrugsmaterialer, når det er muligt, og fokuserer på at designe produkter, der er holdbare i god kvalitet og i tidsløst design ved enkle former og dæmpede farver.
DBKD startede i den lille svenske by Vara, hvor virksomheden stadig er placeret, hvor naturen er en stor inspirationskilde.