0
Du er her: Forside > Alle mærker > 24Bottles

24Bottles

24Bottles er et Italiensk design brand der med en bæredygtig vision har formået at skabe et stærkt brand med et klart budskab. 24Bottles startede tilbage i 2013 med et ønske om at gøre noget ved verdens store mængder af plastikflasker - dette gør de ved at producerer og designe lækre drikkedunke. Alle 24Bottles producerer alle deres drikkedunkene i rustfrit stål i mange forskellige designs. Med alle 24Bottles seje designs er du sikre at du finder en, der passer lige præcis til dig! Tag et kig på alle de forskellige udgaver herunder - god fornøjelse.

24Bottles har formået at gøre deres brand Co2 neutral ved at plante træer i store skovområder i både Italien, Mexico og Nepal. Det betyder altså, at den Co2 der forbrugs i forbindelse med produktionen af drikkedunkene kompenserer virksomheden for, ved at plante træerne - smart, ik?

24Bottles har siden 2013 produceret mange forskellige drikkedunke i mange forskellige designs. Udover den klassiske version, findes der også en Clima udgave af 24Bottles, denne version kan holde dine drikkevarer kolde i 24 timer og varme i 12 timer! Med alle 24Bottles seje designs er du sikre at du finder en, der passer lige præcis til dig! Tag et kig på alle de forskellige udgaver herunder - god fornøjelse.