0
Du er her: Forside > Alle mærker > AQUANOVA

AQUANOVA

AQUANOVA er en familie virksomhed som blev etableret i 1948 og har siden fremstillet og designet en lang række produkter til badeværelset, i lækker design og høj kvalitet. Flere af AQUANOVA's produkter er håndlavet og afspejler det moderne isæt der følger tidens trend. To gange om året lanceres der fra AQUANOVA en ny kollektion så designlinjen altid er tilpasset det moderne hjem.

AQUANOVA har siden deres stiftelse i 1948 fremstillet og solgt en lang række forskellige boligtilbehørs artikler til badeværelset. AQUANOVA's unikke produkter til badeværelset er fremstillet med fokus på høj kvalitet og funktionel design. Hos AQUANOVA går man op i den praktiske udformning af tilbehør til badet, og tilføjer elegance, charme og et moderne design til produkterne. Mange af AQUANOVA produkter er håndlavet. To gange om året lancerer AQUANOVA en ny kollektion med nye og moderne tiltag til den allerede eksisterende designlinje. På den måde vil der altid være nye produkter, der svarer til sæsonen farver og tidens trends.

I AQUANOVA's sortiment findes følgende produkter: Bademåtter, Håndklæder, Badekåber, Vasketøjskurve, Pedalspande, Opbevaringskurve, Spejle.