Du har ingen varer i kurven

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fenomen.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Fenomen.dk.

Fragt
Levering til Post Danmark postbutik /pakkeboks (uden omdeling): kr. 29,-
Levering til erhverv (med omdeling): kr. 39,-
Levering til privat adresse med omdeling (med omdeling): kr. 59,-

 
Levering
Vi sender din ordre med Post Danmark og du har mulighed for selv at vælge om det skal være med eller uden omdeling.
Det er billigere at få sendt uden omdeling, så hvis du alligevel kører forbi en pakkeboks eller posthus, så kan du afhente den der og spare penge.
Du kan naturligvis også vælge at få sendt direkte hjem til din privatadresse eller arbejdsplads.

Levering af varer fra Fenomen.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Som hovedregel har vi dag-til-dag levering, skulle der opstå problemer med forsendelsen, så sender vi hurtigst muligt en mail med tidspunkt for, hvornår varen så vil blive leveret.
I ferietid og på helligdage kan leveringstiden variere - det vil bliver oplyst på et banner på forsiden.

Kunden er selv ansvarlig for korrekt indtastet navn, adresse og e-mail.

Ønsker du din ordre sendt til dit arbejde - SKAL fimanavnet anføres.

Bor du i Danmark, eller ønsker en bestilling sendt til en adresse i Danmark, er forsendelsesomkostningerne på 29,- kr..
Forsendelsen af varer sker med Post Danmark.
Leveringstid: 1-3 dage (Undtagelsen er de få dage om året vi har ferielukket – men det vil du blive orienteret om via store bannere på samtlige sider.)

Der kan ved enkelte produkter stå anført en anden leveringstid, og vil så være den gældende. I så fald står leveringstiden står under billedet på det enkelte produkt.

Bor du udenfor landets grænser, herunder også Grønland og Færøerne, og ønsker at bestille vores varer, så send os en mail og vi vil beregne en pris for forsendelsen til dig. Prisen afhænger af hvortil varerne skal sendes og hvor meget de vejer. Dette gælder også hvis bestillingen sker fra en dansk adresse, men skal leveres udenfor landets grænser.

Bor du i et land som ikke er med i EU (f. eks. Færøerne, Grønland, Island eller Norge) skal der ikke betales dansk moms pt. 25%, som derfor skal fratrækkes prisen på varerne.
Fragtomkostningerne til udlandet skal beregnes særskilt, det er ikke alle varer vi har mulighed for at sende til undenfor Danmarks grænser.
Send os en mail og vi beregner den samlede pris for dig, hvis du ønsker at handle.
Bor du udenfor Danmarks grænser og ønsker du din ordre sendt som brev er det på eget ansvar, da vi kun forsikre breve indenfor Danmarks grænser.

Vælger du bankoverførsel som betalingsform, går der i hverdage 24 timer inden vi kan se beløbet på vores konto. Når beløbet er registreret, bliver varen afsendt. Vær opmærksom på, at ved denne betalingsform, er varen kun er reseveret til dig i 4 dage, dvs. er betalingen ikke registreret inden, må du gennemføre bestillingen på ny.

Hvis du ikke modtager den bestilte varer indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst hos PostDanmark.

For pakker som ikke afhentes ved Post Danmark trækker vi for fragten i det beløb du skal have retur.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Fenomen.dk overgår til dig som forbruger på
leveringstidspunktet.

Reklamation
Er der fejl eller mangler ved en leverance fra Fenomen.dk, skal du hurtigst muligt kontakte os, enten pr. mail eller telefon (se under punktet ”Kontakt”). Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Som udgangspunkt kan du klage over fabrikationsfejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret, forudsat at varen ikke er misligholdte. Vi vil vurdere reklamationen - hvis det skyldes slitage, forkert vedligeholdelse eller anvendelse kan reklamations-retten ikke gøres gældende. Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om pengene skal tilbagebetales. Ved fejl skal du hurtigst muligt kontakte os, så vi kan aftale det videre forløb. Ønsker vi varen retur, så dækker vi portoen ved, at vi sender dig en returpakkelabel du skal bruge til returneringen.
Ved reklamationer SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse sendes med, så vi kan spore din levering.

Vi modtager ikke reklamationer sendt til os pr. efterkrav.

Ved reklamationer SKAL kopi af faktura eller ordrebekræftelse sendes med, så vi kan spore din levering.

VIGTIGT: hvis varen er i emballage skal denne selvfølgelig være intakt for at pengene kan tilbagebetales eller varen kan ombyttes.

Og det er ikke nok at sende varen i egen emballage/gaveæske, der skal en papkasse eller anden beskyttelse omkring varen, for at beskytte denne


Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort & Visa/dankort - uden ekstra omkostninger
- Bankoverførsel (forudbetaling) - uden ekstra omkostninger
- Visa Electron
- American Express
- MasterCard
- JCB.
- Forbrugsforeningskort

Bankoplysninger:
Jutlander Bank A/S
Kontonummer: 7461-4200572799

Til udenlanske kunder
IBAN.nr: DK0692174200572799
SWIFT-BIC nr: JUTBDK21

Alle priser på Fenomen.dk - på web-adressen http://www.fenomen.dk - er i danske kroner og inkl. moms.

Fortrydelsesret
Ifølge lovgivningen har du 14 dages returret - hos Fenomen.dk har du dog altid 30 dages fuld returret. Dvs. hvis du fortryder købet, skal Fenomen.dk have modtaget varen retur senest 30 dage efter leveringen. Returneringen sker for egen regning. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, samt i orginal emballage såfremt varen måtte have dette. Vi opfordrer til at alle returneringer emballeres forsvarligt, da vi ikke kan tilbagebetale penge for varer med fragtskader. Benytter du dig af fortrydelsesretten, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur og efterset den. Pengene vil blive returneret til det anvendte betalingskort.
OBS: vi tilstræber at tilbagebetale dine penge i løbet af en uge - vi har som butik en frist på tilbagebetalinger på 1 måned. Pengene tilbagebetales ved fremvisning af kopi af faktura / ordrebekræftelse.

Ønsker du at benytte det, skal du sende til følgende adresse:

Viabella
Hjarbækvej 65
8831 Løgstrup

Sammen med kopi af faktura ELLER ordrebekræftelse – pengene returneres derefter til det anvendte betalingskort.

VIGTIGT: hvis varen er i emballage skal denne selvfølgelig være intakt for at pengene kan tilbagebetales eller varen kan ombyttes.

Og det er ikke nok at sende varen egen emballage/gaveæske, der skal en papkasse eller anden beskyttelse omkring varen, for at beskytte denne.


Uafhentede pakke:

Uafhentede pakker som returneres uden forudgående varsel debiteres med kr. 75,- til dækning af returfragt + ekspedition.


Vi tager forbehold for udsolgte varer, taste- og stavefejl, eventuelle prisændringer, ændringer fra vore leverandører samt forsinkelser som Viabella ikke kan kontrollere.